Su'esu'ega o maketi tau faletalimalo i le 2023: O le tele o maketi o pisinisi faletalimalo i le lalolagi e tatau ona o'o atu i le US $ 600 piliona i le 2023

I. Folasaga

Faatasi ai ma le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi ma le faʻaauau pea o le tuputupu aʻe o tagata tafafao maimoa, o le a tuʻuina atu e le maketi pisinisi faletalimalo avanoa atinaʻe e leʻi tupu muamua i le 2023. O lenei tusiga o le a faʻatautaia se suʻesuʻega loloto o le maketi o pisinisi faletalimalo i le lalolagi atoa, e aofia ai le tele o maketi, tauvaga fanua, atinaʻe. aga, ma isi, ma tuʻuina atu faʻamatalaga taua mo tagata teu tupe ma tagata faʻapisinisi.

2. Iloiloga tetele maketi

E tusa ai ma fuainumera o pisinisi faletalimalo i le lalolagi atoa, o le maketi o pisinisi faletalimalo i le lalolagi atoa e tatau ona oʻo atu i le US $ 600 piliona i le 2023. Faatasi ai ma i latou, o taʻavale autu maketi e aofia ai le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi, o le faʻaauau pea o le tuputupu aʻe o tagata tafafao maimoa ma le televave o atinaʻe o loʻo tulaʻi mai. maketi.E le gata i lea, o le siʻitia o tau o fale ma le faʻaleleia o le faʻaaogaina o turisi ua fesoasoani foi i le faʻalauteleina o le maketi i se tulaga patino.

Mai se vaaiga faʻatusatusa, o le aofaʻi o faletalimalo i le lalolagi e faʻamoemoe e oʻo atu i le 500,000 i le 2023, o se faʻaopoopoga i lea tausaga ma lea tausaga e 5.8%.Faatasi ai ma i latou, o faletalimalo taugata, faletalimalo maualuga ma fale talimalo e maua ai le 16%, 32% ma le 52% o le maketi.I le va'aiga o tau, o tau o faletalimalo taugata ma faletalimalo maualuluga e fai si maualuga, ma o le tau masani i le po e sili atu i le 100 US tala, ae o tau o faletalimalo e sili atu ona taugofie, ma le tau masani i le po. e tusa ma le 50 tala Amerika.

3. Su'esu'ega Fa'afanua Fa'atauvaga

I le maketi faletalimalo i le lalolagi atoa, vaega faletalimalo faavaomalo e pei oMarriott, Hilton, InterContinental, Starwood ma Accor e tusa ma le 40% o le maketi maketi.O nei vaega tetele o faletalimalo o loʻo i ai le tele o laina faʻailoga ma mea aoga, ma e iai a latou faʻamanuiaga i le tauvaga maketi.E le gata i lea, o loʻo tulaʻi mai foi nisi o faletalimalo faʻapitonuʻu i le maketi, e pei o Saina Huazhu, Jinjiang ma Home Inns.

E tusa ai ma tulaga faʻatauvaʻa, o vaega tetele o faletalimalo e faʻalagolago i la latou faʻailoga, tulaga lelei o auaunaga, auala tau maketi ma isi mea lelei e faatosina ai tagata faʻatau.O faletalimalo fa'apitonu'u, i le isi itu, e fa'alagolago tele i fa'agaioiga fa'apitonu'u ma tau lelei e fa'atosina ai tagata fa'atau.Peita'i, a'o fa'atupula'ia le fa'atauva'a o maketi, o lo'o fa'asolosolo malie le suiga o pisinisi faletalimalo mai le tau fa'atauva'a mama i le fa'atauva'a malosi fa'atauva'a e pei o le lelei o le tautua ma le fa'ailoga fa'ailoga.

4. Va'aiga o aga tau atina'e

Muamua lava, faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o tekinolosi ma suiga i amioga a tagata faʻatau, numera ma le atamai o le a avea ma faʻataʻitaʻiga autu i le lumanaʻi atinaʻe o pisinisi faletalimalo.Mo se faʻataʻitaʻiga, o tekonolosi fou e pei o potu malolo atamai, faletalimalo e leai ni taʻavale, ma le siakiina o le tagata lava ia o le a faʻaaogaina i totonu o fale talimalo e faʻaleleia ai le lelei ma le lelei o le auaunaga.

Lona lua, fa'atasi ai ma le fa'aleleia atili o le fa'alauiloaina o le si'osi'omaga, o faletalimalo lanu meamata o le a avea fo'i ma aga masani o atina'e i le lumana'i.O faletalimalo lanumeamata e faʻaitiitia ai lo latou aʻafiaga i le siosiomaga e ala i le faʻasaoina o le malosi, puipuiga o le siosiomaga ma isi faiga, ma i le taimi lava e tasi, e mafai foi ona faʻateleina le faʻalauiloaina e tagata faʻatau le faletalimalo.

Lona tolu, faʻatasi ai ma le faʻavavevaveina o le lalolagi atoa ma le faʻaauauina o le tuputupu aʻe o tagata tafafao maimoa, o le felagolagomaʻi o tuaoi ma le faʻafouina o le a avea ma taʻiala taua mo le atinaʻeina o fale talimalo i le lumanaʻi.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le galulue faʻatasi i le va o faletalimalo ma tagata tafafao maimoa, aganuu, taʻaloga ma isi faʻalapotopotoga o le a faʻatupuina ai le tele o faʻataʻitaʻiga faʻatau ma manaʻoga o tagata faʻatau.

5. Fautuaga mo le fa'afaigaluegaina o tupe

I le tali atu i le tulaga maketi o fale talimalo i le 2023, e mafai e le aufaipisinisi ona faʻaaogaina taʻiala nei:

1. Faoa avanoa tau maketi ma fa'agaoioi le fa'aogaina o le maketi faletalimalo maualuga, aemaise lava i le itulagi o Asia ma le Pasefika.

2. Faʻalogo lelei i le atinaʻeina o maketi o loʻo tulaʻi mai, aemaise lava faʻailoga faletalimalo faʻapitonuʻu.

3. Fa'alogo lelei i le atina'eina o tekonolosi fou e pei o le puipuiga o le si'osi'omaga lanu meamata ma fa'afuainumera, ma teu fa'afaigaluega i atina'e i matā'upu fa'atatau.

4. Fa'alogo lelei i le felagolagoma'i i tuaoi ma fa'afouga fou, ma teu fa'afaigaluega i kamupani o lo'o i ai tomai fa'afou ma agava'a felagolagoma'i i tuaoi.

I se tulaga lautele, o le maketi pisinisi faletalimalo o le a faʻaauau pea ona faʻatumauina le tuputupu aʻe i le 2023, ma faiga i numera numera, faʻatekonolosi faʻafouina, faʻaleleia o le siosiomaga, faʻavasegaina o faʻailoga ma aʻoaʻoga taleni o le a aʻafia ai ma faʻaleleia le atinaʻeina o pisinisi faletalimalo.A'o faasolosolo malie ona toe fa'aleleia le pisinisi o tagata tafafao maimoa i le lalolagi, o lo'o fa'amoemoe le atina'eina o faletalimalo fou avanoa ma lu'itau e tu'uina atu ai i tagata fa'atau auaunaga ma poto masani.


Taimi meli: Nov-10-2023
  • Linkin
  • youtube
  • facebook
  • twitter