O loʻo faʻaalia foi i le lipoti i le 2020, ina ua sosolo le faʻamaʻi i le fatu o le vaega, 844,000 Travel & Tourism galuega na leiloa i le atunuʻu.

O suʻesuʻega na faia e le World Travel & Tourism Council (WTTC) ua faʻaalia ai e mafai e le tamaoaiga o Aikupito ona feagai ma tupe gau i aso uma e sili atu i le EGP 31 miliona pe afai e tumau i luga o le lisi mumu a Peretania.

Faʻavae i luga o le 2019 tulaga, o le tulaga o Aikupito o le 'Lila mumu' a Peretania o le a avea ma se faʻamataʻu tele i le tauiviga a le malo ma vaega o Femalagaaʻiga & Turisi ma le tamaoaiga lautele e lapataia WTTC.

E tusa ai ma faʻamaumauga aʻo leʻi oʻo i le faʻamaʻi, o tagata asiasi mai Peretania na fai ma sui o le lima pasene o faʻavaomalo uma na taunuu mai i le 2019.

O Peretania foi o le lona tolu pito sili ona tele maketi mo Aikupito, naʻo tua atu o Siamani ma Saudi Arabia.

Ae ui i lea, o suʻesuʻega a le WTTC o loʻo faʻaalia ai o 'lisi mumu' faʻatapulaʻaina o tagata malaga mai Peretania mai le asiasi atu i Aikupito.

WTTC – E feagai le tamaoaiga o Aikupito ma gau i aso uma e sili atu i le EGP 31 Miliona ona o le tulaga o le Lisi Mumu a Peretania.

Fai mai le faalapotopotoga o tagata tafafao maimoa i le lalolagi, e mafua ona o le popole i tau faaopoopo na maua i luga o fale talimalo taugata mo le 10 aso i le toe foi mai i Peretania, ma suʻega COVID-19 taugata.

O le tamaoaiga o Aikupito e ono feagai ma se alavai e sili atu i le EGP 237 miliona i vaiaso taitasi, e tutusa ma le sili atu i le EGP 1 piliona i masina uma.

Virginia Messina, Sui Peresetene Sinia ma Sui Pule Sili WTTC, fai mai: “O aso uma lava e tumau ai Aikupito i le lisi mumu a Peretania, o le tamaoaiga o le atunuu e feagai ma le leiloloa o le faitau miliona ona o le le lava o tagata asiasi mai Peretania.O lenei faiga faʻavae e matua faʻatapulaʻaina ma faʻaleagaina ona o tagata malaga mai Aikupito o loʻo feagai foi ma le faʻamalosia o faletalimalo karantina i se tau tele.

“O le faaiuga a le malo o Peretania e faaopoopo Aikupito i lana lisi mumu e iai sona aafiaga tele e le gata i le tamaoaiga o le atunuu, ae faapea foi le faitau afe o tagata Aikupito masani o loo faalagolago i se vaega manuia o Femalagaaiga & Turisi mo o latou olaga.

"O le faʻalauiloaina o tui puipui a Peretania ua faʻamaonia le manuia tele i le sili atu ma le tolu kuata o le faitau aofaʻi o tagata matutua na tuʻi faʻalua, ma le 59% o le aofaʻi o le faitau aofaʻi ua uma ona tui.E foliga mai o soʻo se tasi e malaga i Aikupito o le a faʻamaʻi atoatoa ma o lea e ono lamatia ai.

“O a matou faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai le taua tele o Femalagaiga & Turisi i le atunuʻu, ma le taua tele mo le malo o Aikupito e faʻateleina le tui puipui pe afai e maua se avanoa e toe faʻaleleia ai lenei vaega taua, lea e taua i le tamaoaiga o le atunuʻu. toe faaleleia.”

O suʻesuʻega a le WTTC o loʻo faʻaalia ai le tele o aʻafiaga o le COVID-19 i le vaega o Femalagaaʻiga & Turisi a Aikupito, ma o lona sao i le GDP a le atunuʻu na pa'ū mai le EGP 505 piliona (8.8%) i le 2019, i le EGP 227.5 piliona (3.8%) i le 2020.

O loʻo faʻaalia foi i le lipoti i le 2020, ina ua sosolo le faʻamaʻi i le fatu o le vaega, 844,000 Travel & Tourism galuega na leiloa i le atunuʻu.


Taimi meli: Aukuso-28-2021
  • Linkin
  • youtube
  • facebook
  • twitter